Çizmeli Kedi Oyun Evi

Bahçesehir 2.Kisim Mah. Topluluk Sitesi Oya Sok. C Blok No:2 Bogazköy

Ulaşım

  • Adres: Bahçesehir 2.Kisim Mah. Topluluk Sitesi Oya Sok. C Blok No:2 Bogazköy

Genel Bilgiler

Anne sefkatinin, sicakliginin hissedildigi bir yer.
 
En degerli varligimiz olan çocuklarimizi içten bir sevgiyle kucakliyoruz.
 
Çocuk gelisiminde önemli bir yeri olan oyun, 3 yasindan sonra arkadaslarla ve paylasimla sürdürülür. Artik bu yastan itibaren ögrenme ve algilama en üst düzeylere yükselmeye baslar. Bu nedenle yasamin her ayrintisini çocuk yasayarak ögrenmelidir.
 
Bizler Çizmeli Kedi Oyun Evi bu sonuçlarin isiginda çocuk gelisimini planlamaktayiz.
 
Binamiz dogal yesillikler arasinda olup, her yönden(deprem-küçük kazalar-yangin vb) güvenlidir. Bu güvenlikler resmi kurumlarin verdikleri raporlarla kanitlanmistir.
 
Yuvamizin kurucusu ve ögretmenler, her an çocuklarimiza adina yakisan bir sevgiyle yaklasmakta, onlari kendi çocuklarindan ayiramayacagi bir sevgiyle kucaklamaktadir.
 
 Gürültü ve trafikten uzakta olan yuvamiz 5 yildir deneyimli ögretmen kadromuzla gelecekteki bilgi toplumunun tohumlarini yesertmektedir. Bunu yaparken çocuklarimizin bireysel yeteneklerini ortaya çikarip, bunu çagdas ve özgün çalismalarla gerçeklestirmektedir.
 
Okul Öncesi Egitimle çocuklar; kendini tanir, yeteneklerini gelistirir, bireysel sorumluluk alir, paylasmanin tadina varir, öz güven sahibi olur, hoslandigi oyun ortamini bulur, sevme, sevilme ve saygi gibi insani ayakta tutan degerleri kazanir. Iyi bir yuva egitimi basarili gelecegin ön sartidir. Çünkü kisiligi olusturan unsurlarin temelleri 7 yasina kadar atilir. Bu nedenle yuva seçimini sansa birakmayan velilerimizin 5 yildir tercihiyiz.
 
-Okulumuz 2 katlidir
 
-Iki sinif, oyun salonu, oyun parki, televizyon odasi, mutfak, uyku odasi,Yönetim odasi, tuvaletlerden olusuyor
 
-2007 den buyana hizmet vermektedir
 
-Yemeklerimiz okulda yapilmaktadir
 
-Hafta içi çalismaktadir
 
-Tam gün sabah 08.00 aksam 18.00
 
- Yarim gün ögle 12.00 aksam 17.00
 
-Haftanin iki veya üç gün yarim gün ve tam gün uygulamasi vardir
 
-Günlük ögrencileri uygulamasi vardir
 
-Servisimiz mevcuttur
 
-Her sinifta sorumlu ögretmenimiz bulunmaktadir
 
-Aylik ücretlerimiz pesin olarak alinmaktadir
 
-Dogum günü partilerimiz okulda yapiyoruz
 
-Sinema, piknige, sirke, gezilere, gidiyoruz
 
-Tiyatromuz okula geliyor
 
-Özel günler partiler yapiyoruz(yilbasi, yerli mali... v.b.)
 
-23 Nisan  da gösterileri hazirliyoruz
 
-Her ay düzenli olarak pedagogumuz gelip çocuklarimizi gözlemliyor
 
-Okulumuz da Ingilizce egitimi verilmektedir
 
-Okulumuzda dans dersi verilmektedir


Firmaya Mesaj Gönder







Benzer Firmalar

Diğer Firma Kategorileri